Ruissalon tammimetsät, 1800-luvun pitsihuvilat, Kansanpuisto, Ruisrock, Honkapirtin hernekeitto ja Kasvitieteellinen puutarha ovat tehneet saaresta maankuulun. Paikallisten keskuudessa mainiona piknik-paikkana tunnetaan myös Kuuvannokka.

Hyvät pyörätiet ja mukavat etäisyydet houkuttelevat fillarin selkään. Rantakalliot, upea hiekkaranta ja uniikki luonto peltoineen ja puutarhoineen saavat matkailijan rakastumaan Ruissaloon jo ensinäkemältä.

Kasvitieteellinen puutarha:
Sopimuksen mukaan sisä- ja /tai ulkopuutarhassa. Suositeltava ryhmäkoko enintään 25 henkeä. Hinta arkisin 8-15 on 60 €/tunti, muina aikoina 70/80/100 €. Hinta ei sisällä pääsymaksua kasvihuoneisiin.
Turun yliopiston kasvitieteellinen puutarha
Ruissalon puistotie 215 20100 Turku
puh. 02-2761900 (toimisto)
sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tammenterhon opastuskeskus:
Avoinna: yleisölle 1.10.-31.3. (la –su) kaikille. Ryhmille myös muina aikoina erillisvarauksesta. Kesäkaudella: 1.4.- 30.9. joka päivä klo 10 – 18. (juhannus ja Ruisrock viikonloppu suljettu). Kahvio ja pieni myymälä missä karttoja ja luontoreittejä myytävänä. Saat neuvoa missä parhaat reitit ja lintutornit ovat. Luontokoulu erillisvarauksesta. Myös opastetut reitit ja pyörävuokraus. Opastuskeskuksen henkilökunnan tavoitat aukioloaikoina numerosta 02-262 3474.

Risteilyt Ruissaloon:
M/S Ruissalo Martinsillalta – Ruissaloon kansaspuistoon kesäaikaan aikataulun mukaisesti.

Opastetut kierrokset:
Visit Turku Ruissalon huvilaelämää, Ruissalon uimahuoneet, Ruissalon luonto yms. Ryhmän toiveiden mukaan. Saaristotarinat ja pirtutarinat.

Hiekkarannat: Kansanpuisto, Saaroniemi ja Kuuvannokka

Etsi

Website Security Test